Recevez notre lettre d'information Espace Partenaires
 

Accueil / Je bouge / Wandelen (NL) / En mountainbike / Vanuit Sailly-sur-la-Lys

Vanuit Sailly-sur-la-Lys

STARTEN IN SAILLY-SUR-LA-LYS

 

Chemin des Sûres
Vertrek : kerkplein
Parcours : ga in de richting van het sportief centrum om te komen in rue de la lys. Steek deze straat over en slag rechts in (richting Estaires)tot aan de rue des sûres (1). Volg deze route tot op het einde (2), sla daarna links in, rue des clinques en sla links de rue du fief in en ga tot het einde. Steek de rue de la lys over en volg de rue de l’église tot aan de plaats.
(1) : Mogelijkheid om te gaan naar Le nouveau Monde en Estaires door rechtdoorte gaan, rue de la lys
(2) : Mogelijkheid om te gaan naar Laventie door rechts af te slaan, rue desClinques
Blauwe bewegwijzering.

 

 

Chemin Champêtre
Vertrek : aan het kerkplein
Parcours : neem de allée des tilleuls, om te komen aan het afgesloten gebouw van de militaire politie. Neem links (na de begraafplaats)chemin du prévôt om te komen aan rue Gustave Effel en daarna rue Jean Monnet tot aan de rue de la lys. Steek deze straat over, neem vervolgens links tot aande rue des chauds fourneaux die volgen tot bijna aan het einde. Neem links de ruebataille tot aan rue de Bruges, die we nemen tot aan de overweg. Neem rechts de chemin rural tot aan de rue Ervin die we links nemen tot aan de rue de la lys.Neem links tot aan de rue de la gare, (1) op het einde aan rechts tot aan desteenbakkerij die we zien als we rechts nemen. Neem de rue de la briqueterie tot aan de rue de la lys, en steek over en dan eerst naar rechts en dan naar links, bij de kapel in de richting van de sluis. Neem dan de chemin de la lystot aan de aanmeerplaats, die je verlaat (2) door links de rue de l’église nemen om te komen aan de plaats.
(1) : Mogelijkheid om te gaan naar Steenwerck of Erquinghem Lys langs de oevers van de Leie na de brug.
(2) : Door de brug te nemen, mogelijkheid om te gaan naar Steenwerck ofEstaires.
Gele bewegwijzering.

 

 

Le chemin de l’Alloeu
Vertrek : aan « rond bonnet »,
Parcours : neem de rue Dormoire tot aan het einde om dan links derue bataille tot aan de rue de Bruges tot aan de residentie van Glycines die je bereikt via links. Je gaat langs de residentie van Maxence Van Der Mersch, neem vervolgens links, richting de weiden om dan te komen tot de residentie vanl’Alloeu. Neem vervolgens de rue du muguet tot aan de rue de la lys, die men links neemt tot aan « rond bonnet ».
Groene bewegwijzering

 

 

Chemin Biache
Vertrek op de kruising van de rue bataille en de rue Morienne
Parcours : neem de rue morienne tot aan het einde (1) neem vervolgens rechts de rue biache tot aan de rue des Lauwets (2) waar men rechts ingaat tot aan het einde (3). Neem rechts de rue bataille om vervolgens terugte komen op het startpunt.
(1) en (2) : mogelijkheid om te gaan naar Fleurbaix.
(3) : mogelijkheid : om te gaan naar de chemin Champêtre en de chemin de l’Alloeu.
Groene bewegwijzering.

 

 

Chemin du château
Vertrek aan de school Notre Dame,
Parcours : neem de richting Armentières via de  rue de la lys tot aan de longue rue, die we rechts nemen tot achter de overweg (1) waar je de rue bataille  rechts neemt tot aan de rue Ervin (2) rechts en terug aan de school van Notre Dame.
(1) : Mogelijkheid om links naar Erquinghem lys te gaan via de chemin le longde la voie ferrée links.
(2) : Mogelijkheid om te komen in de chemin Biache door een beetje meer rechtdoor te gaan.
Groene bewegwijzering.